Inte ens en dag kvar...

Det är svårt att förstå att om en dag är han här. Han med stort H, som jag har väntat på så länge. Han är här för att stanna. Jag kunde inte vara lyckligare.
Tacos i solskenet hos Sophie, så gott!

foto0373 (MMS)

Tacos i solskenet hos Sophie, så gott!


Spontanitet, ja tack!

Gårdagskvällen bjöd på en spontan kväll med min Mandus.
Efter jobbet kl.21, bar det av hemmåt för ett snabbt ombyte. Sen blev det varsit glas på Amandas altan innan vi begav oss ner mot staden och Oscars. Jag måste säga att kvällen blev riktigt lyckad, trots att det inte var många kända ansikten där, då medelåldern var ca 19 år, men va sjutton. Kul hade vi!
Tack gumman för en lyckad kväll!

Solen kom, lovely! Nu blir det lunch, gott...

foto0372 (MMS)

Solen kom, lovely! Nu blir det lunch, gott gott! Började läsa en ny bok nyss, I denna ljuva sommartid av Marie Jungstedt. Läste nyss ut en bok av henne, så detta blir andra :)


Var är solen?

Onsdag = mammas lediga dag. Vi hade planerat en dag i solen, på Damernas. Men solen verkar inte orka fram riktigt? Därför sysselsätter jag mig nu med juridikplugg, ja det ska ju göras det också.
Mormor och morfar kommer snart, men färska hallon och massa annat gott från deras trädgård.
Kanske får bli en dag i trädgården i alla fall, i en solstol med en bok i handen och färska hallon. Låter ju faktiskt inte så dumt det heller...
Ikväll vankas i alla fall jobb, 16-22. Om jag inte minns fel är det jag och Sofia som stänger, wii vad kul :D


Update: Det blev beachen iaf. Ingen sol än så länge, men skönt ute. Sol, kom sol!

Attitude.


Denn låt är så grym!

Jobb jobb jobb

Jag är helt slut. Det är ingen hit att gå upp vid 05, men så är livet :)
Igår slutade jag i alla fall tidigt och hann med en heleftermiddag vid havet.
Idag regnar det, så lika bra att jobba hela dagen.

Helgen bjöd på sjukt bra utgång tillsammans med Jennifer & Lisa. Lite illa att kvällen slutade med att jag pajade framhjulet på min cykel. Förrå året var det bakdäcket. Har alltså lagt 1000 kronor nu på atta reparera en skrothög. Härligt!

Lite bilder från kvällen..Tack för en superrolig helkväll tjejer!

Efter jobbet kl.12 blev det damernas med f...

foto0371 (MMS)

Efter jobbet kl.12 blev det damernas med först anna, sen sofia. Första doppet för i år! Sen hämtade mamma och pappa upp mig i stan och nu har vi ätit kvällsmat på Kåsa, mysigt!


Goda drinkar blandade av Lisa på Jennifers...

foto0368 (MMS)

Goda drinkar blandade av Lisa på Jennifers balkong. Sommaren är verkligen här, 28 grader fortfarande!


För kärlekens skull

Ute till havs styr en fiskebåt
Längs en fri horisont
Den gungar så tryggt in mot hamn
Som jag i din famn så länge vi älskar

Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull

Högt på ett berg står en katedral
Och pekar upp mot skyn
Men det är för himlen i dig
Och jorden i mig, vi älskar varandra

Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull


Snart ett år tillsammans och snart ses vi igen. Saknar dig!


Skynda fynda!

Sensation SEK 80, Nelly  Shoes - NELLY.COM Plain SEK 75, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Blocklines Hipster SEK 69, James Rocco - NELLY.COM

Nytt från Nelly, superrea. I like!

Back to reality

Då var min semester slut för den här gången. Och Klas har inte ens börjat sin, bra timing där ;) Men jag har hunnit med mycket, sol & bad, besök av Sanna, Norrköping, Lund, Peace & Love m.m. Känns dock inte alltför betungande att jobba igen. Glöm inte att komma in och provsmaka mina kakor idag. ICA Kvantum, 12-18, gott gott!

Full rulle.

Vilken mysig dag. Jag hade planerat stranden, men solen ville tydligen inte. Så när Jennifer ringde och frågade om jag vill med till Lund så var jag inte sen på att tacka ja. Kaffetermos och nybakta muffins (ja, idag igen) i högsta hugg, och bilen rullade. Det blev lite flängigt i Lund med snabbvisit i min lägenhet, i Klas lägenhet och hemma hos Jennifer, samt två lägenhetsvisningar och en falafel-kvällsmat i Lundagård. Toppen var det i alla fall. Tack Lisa för att vi fick följa med :)
Nu måste jag dock plugga lite juridik. Inlämningsuppgift på fredag, och imorgon börjar jag ju jobba igen. Sista semesterdagen idag med andra ord..Hej hopp!

Spontan roadtrip till Lund med Jennifer oc...

foto0366 (MMS)

Spontan roadtrip till Lund med Jennifer och Lisa. Hur mysigt!


bak.plugg.sommarkväll.film.

Vilken härlig dag jag haft.
Dagen varvades med juridikplugg och bak. Lagom till fika kom Jennifer och Lotta på besök. Det blev nybakta muffins och cookies, kaffe och yatzy-spel.
Jag ska dema Carlshamns bakmixer på torsdag och fredag på Kvantum, så därför var jag givetvis tvungen att provbaka lite först. De blev sjukt goda måste jag säga! Kom in och pröva på torsdag eller fredag.
 
Dessa prövade vi idag.

Kvällen har nu spenderats med Jennifer & Ronja. Vi gjorde en liten roadtrip till Gamla Köpstad och Läjet. Efter många om och men satte vi oss till sist i Träslövsläges hamn och åt medhavda jordgubbar, lantchips och drack lemonad medan vi tjattrade vilt. Livet är härligt! Det var dock lite blåsigt, så kvällen fick avrundas i Ronjas soffa framför filmen "The ugly truth". Mys!

Love is forever

Filmen levde upp till mina förväntningar och faktiskt lite därtill.
Denna låt från soundtracket är ruskigt bra. Älska.Saknar min kärlek otroligt mycket. Kom hem nu.

Twilight.eclipse

Ikväll blir det biomys med min älskade vän Jennifer. Vi har ju inte setts på över vecka (om inte två). På tiden för lite qualitytime. Eclipse it is. Som vi längtat!


PEACEandLOVE.2010

Då var man hemma igen från en underbar festivalvecka. Så kul vi haft det! Måste dock erkänna att det var skönare än skönast att få sova i en riktig säng igen.
Vädret har varit sjukt bra, nästan för bra. Inte alltför härligt att vakna i ett svettigt tält när solen steker på. Under dagarna var det dessutom över 30 grader. Och musiken. Herredug! Robyn var helt klart världsklass!! Även Familjen, Kent, Johnossi, Melissa Horn, Donkeyboys, Mika, Mando Diao och massa fler. Sist men inte minst Jay Z. Hur sjukt var inte det? GRYMT!

Tack söta Caroline & Carin att jag fick åka med er!!


Peace out!

RSS 2.0