Härliga tisdag

Som ni redan vet började jag morgonen med sovmorgon och långfrukost, aldrig fel! Sen var det dags för dagens enda lektion i Energi & Miljöfysik. Efter lektionen och lite lunchbreak satte jag, Sanna & Cissi oss med vår scenarioanalys. Vi blev klara långt innan vi beräknat och kände oss nöjda med resultatet. Imorgon är det dags att presentera vårt utkast, så vi hoppas på bra respons.

Eftersom vi blev klara såpass tidigt ville vi passa på att njuta av vårvädret så det blev en sväng om stan. Efter lite inhandling av fjädrar till påskfestens outfit förtjänade vi cappuccino, frapino och chai latte på Espresso House. Gott!


Sedan skulle Sanna tillbaka till skolan för att förbereda kvällen och jag & Cissi gick hem till mig och tittade på The Hills.

När klockan började närma sig 18 så åkte vi tillbaka till skolan för kvällsföreläsning av Martin Letzter. Det var riktigt riktigt intressant! Martin Letzter och hans kompis är de första (och vad jag vet enda) i världen som bestigit alla världsdelars högsta toppar, Seven summits, och åkt skidor nerför dessa. Martin är bara 28 år och de har gjort dessa äventyr som studenter, under 5 år! Han var verkligen inspirerande och pratade väldigt mycket om att Inget är omöjligt, Ta inte ett nej, Ge aldrig upp!
Under föresläsningen som även innehöll lite casellösning bjöds det på pastasallad, cheesecake och kaffe. En ritktigt trevlig kväll med andra ord!

Nu får det nog bli sängen för min del. Jag har lyckats somna alldeles för sent de senaste nättern. Inte alls bra för det blir ju så jobbigt att gå upp på morgonen sen..

Godnatt!

09:14 Frukost


Sarah 17 år

Idag fyller min lilla kombo Sarah 17 år. Grattis!


Jag var ganska fantasilös av mig, så det fick bli en låda med godis i födelsedagspresent.
Det är allitd något i alla fall.


08:04

Godmorgon!

Jag har absolut ingen karaktär what so ever. Som om det var en nyhet? Förutom att jag redan proppat i mig ca 1 kg godis denna vecka har jag helt tappat det med träning och allt vad det heter. Men jag tänker faktiskt skylla lite på min förkyldning som faktiskt ännu inte gått över.

Imorse (eller nu) hade jag i alla fall tänkt springa/gå en runda, men jag orkar bara inte. Är så sjukt trött! Mycket skönare att ligga i sängen liite längre. Som straff måste jag nu försöka låta bli sötsakerna idag. Vi får väl helt enkelt se hur det går? Imorgon ska jag trots allt pallra mig till gymmet. Är ju så himla roligt när man väl är där!

Nu ska jag hoppa in i duschen och starta dagen med lite nyttig frukost.

Xoxoxo

Bakat

Jag känner mig lurad av vintertiden. Man tror ju att klockan inte alls är mycket när solen fortfarande är uppe, men så visar den sig vara över 20.00. Hurry hurry. Jag har i alla fall fått fördjupat mig något i jeansbranschen under kvällen. Det kommer nog bli väldigt intressant arbete det här. Vi svenskar är ju faktiskt riktigt duktiga på jeans, så det finns mycket att hämta. Desto svårare att analysera marknaden, men det ska nog gå!

Ikväll har jag dessutom hjälpt Sarah att bara kladdkaka och schackrutor. Hon ska ha lite "fest" här i morgon. Åh, jag vill också fylla år! Knappt en månad kvar, yeye! :)
Resultatet blev i alla fall mycket bra! Nu tänkte jag mysa lite i vårt nya vardagsrum med mina kombos. En och annan schackruta kommer nog slinka ner också...


Ni kanske kan skymta vad det är för bricka? ehm..

Natti natti


18.55

Nyss hemkommen från skolan. Tro det eller ej, men laborationen drog såklart över på tiden. Sorry Carro & Emma, men ni kommer få det lite brådis till påskfesten på torsdag. Tror nog ni får börja med ölen på labben i alla fall ;)

Nu tänkte jag baka lite scones innan det är dags att sluka böckerna igen. Imorgon ska vi skriva ihop ett utkast för vår scenarioanalys, så ikväll måste jag sätta mig in i jeansbranschen. Intressant, men hade varit skönt med pluggfri kväll! Jag får tänka på att på torsdag, då börjar påsklovet, nästan..

Måste komma på hur jag ska fira min roomie Sarah också. Hon fyller 17 år imorgon. Jag känner ju inte henne så väl egentligen, men jag tror ändå hon skulle uppskatta att bli uppvaktad. Det hade jag! Frågan är hur? Ska jag baka tårta? Köpa present? Funderade på godis eller något i den stilen. Är det för tråkigt?

Nej, nu kurrar magen alldeles för mycket.

So long!

Lunch-break

Jag cyklade hem på lunchen för att vila mig lite, är så fruktanvärt trött idag!
Jag har precis vilat en stund i soffan efter att ätit lite paj från igår, så nu är jag mätt och belåten.


Tacopaj a la Malin & Johanna

Nu ska jag snart tillbaka till skolan för laboration i Energi&Miljöfysik. Lagom road.

Så här kommer min följande vecka se ut:
Måndag: Skola 8-18
Tisdag: Skola 10-12. Skriva utkast till scenario-analysen. Seven Summits 18-21; föreläsning, middag och caselösning
Onsdag: Skola 8-12. Städning och packning
Torsdag: Skola 10-15. Sophie kommer! Påsk-sittning på kvällen
Fredag: Hem hem hem! Får träffa familjen och min P!

Längtar väldigt väldigt mycket hem just nu! Ska bli så kul att träffa alla tjejerna hos Ida på lördag för att fira hennes 20-årsdag något försenat!

Miss you all girls!


Disig morgon

Det var minst sagt jobbigt att kliva upp ur sängen imorse. Dimman ligger tjock utanför fönstret och tidsomställningen känns verkligen av. Men nu är jag i alla fall uppe och en låång dag i skolan väntar, 8-18, det ni.

I better get going. Jag och Emma ska ha följe till skolan för sista gången, imorgon lämnar hon centrum för Kämnärs, buhu :(

No more candy, ever.

Attans vad ont i magen jag har! Godiset börjar göra sig kännbart, uäh!
Dessutom fick jag runt sjutiden reda på att man ska ha gjort förberedelseuppgifter till laborationen imorgon, inte kul! Där försvann min sköna kväll. Men nu är jag klar! The Hills nästa.

Hoppas ni haft en lika härlig söndag som jag!

Love


Uppdatering

Godisskålen: tom
Antal lästa sidor: 5

Slutsats: Det går segt. Internet, godis och mobil är mer lockande än skolböckerna.

Kämpa kämpa

Riktig vår

Kom precis hem efter att ha följt Johanna till stationen. Det är superskönt ute i luften, varmt på riktigt! Solen sken dessutom, tills för ca 5 minuter sedan. Då kom en liten regnskur. Det passar mig perfekt, för jag måste se till att få pluggat lite nu. Blir ju lätt att man rycker lite på axlarna när man vet att man ändå har tre veckors kommande påsklov att plugga ikapp på om man så skulle känna för det. Fast när jag tänker efter vore det skönare att vara ledig då istället, så kanske bäst att sköta sig i alla fall!

Nu ska jag gotta ner mig i soffan med Fundamentals of strategy och lite godis. Nyttig? Det börjar jag med imorgon, typ.


Min helg med Jo

Söndagen är här. Just nu är det soffmys och Robinson som gäller. Är ju minst sagt lite sega sen gårdagen, precis som det ska vara!

  
 
Fredagen bjöd på god mat och tv-mys. Fast efter några glas vin blev vi sugna på utgång. Vi svidade om och gick till T-bar, men tyvärr var kön alldeles för lång så vi vände om hemåt och somnade i soffan framför Bridget Jones


Lördagen bjöd på shopping på stan och lunch på Mondo.

 
På kvällen lagade vi lite mat, drack goda drinkar och vin. Lite senare kom Emma och vi gick till Maison House. Vi hade förväntat oss lite mer house-musik, men det var mer electro. Mycket bra tryck dock!




nattamat. Kan...

0-686a720255609505fd32bddebd1a2469.png

Kolla varifrån!

nattamat. Kan vara guds bästa skapelse!


Garderoben strejkar


Min garderob har gett upp, suck.

Breakfast-time


Har man gäster får man ju bjuda till lite..

Vi har blivit bestulna!

Det här är helt sjukt!
Igår hade Maya sina killkompisar här som vanligt för att plugga. När dem skulle gå hem skulle Maya ta en cigg som vanligt. Då upptäcker hon att hennes cigarettpaket är borta. Ingen big deal, men väldigt konstigt! Hon letar överallt, men vi vet allihopa att det skulle ligga i hallen på skohyllan, för det gör det alltid! Efter en stunds letande märker Olle, Mayas kompis, att hans mobil och ipod är borta. Ännu lite konstigare. Jag måste erkänna att för en gångs skull hade vi inte låst ytterdörren, vilket aldrig händer annars. Men vi hade ändå suttit precis ovanför hallen hela tiden och man hör oftast VÄLDIGT tydligt om någon kommer i dörren!
Trots att Mayas cigg var mysteriskt borta och Olle inte kunde hitta sin plånbok och ipod så kunde vi ändå inte tro att det var någon som snott detta. Olle är tydligen väldigt virrig så Maya trodde nog trots allt att han glömt sakerna hemma innan han kom hit och han var faktiskt själv väldigt osäker på om så kanske var fallet. Så vi släppte detta för en stund.

Till saken hör att ganska snart efter detta så åkte jag för att möta Johanna på stationen och Maya åkte hem till Malmö så jag fick aldrig hört hur det gick för Olle. Alltså tänkte jag inte mer på detta under dagen.
Men så igår runt tolvtiden när vi skulle gå ut för att ta ett glas så skulle jag ta min vanliga "utgångsvinterjacka", nämligen min Sveajacka. Problemet var bara att den var spårlöst borta. Jag hittade den inte någonstans och har fortfarnade inte hittat den. Senast jag hade den var i onsdagskväll och jag vet att jag tog ut cykelnyckeln ur jackan i torsdagsmorse då jackan hängde i hallen. Men nu är den alltså helt borta!?

Det känns så läskigt att någon måste ha öppnat dörren och ryckt till sig jackan och antagligen Mayas cigg. Ska försöka få tag på Maya idag med så jag får veta hur det gick för Olle? Vore ju dock inte alls konstigt om även han blev bestulen..
Jaja, väldigt läskigt alltså! Men jag är glad att det var min sveajacka som försvann och inte min nya från Refrigiwear. Sån himla tur att jag hade hängt ner den i källan just igår!!! Annars brukar även den hänga framme.. Att vintern dessutom är över känns också skönt! För jag kommer ju inte behöva jackan längre just nu..
Måste dock varit väldigt orutinerade tjuvar för det fanns ju mer av värde att sno i hall, exempelvis Mayas Burberry-halsdukar eller andra dyrare jackor.

Väldigt konstigt detta i alla fall! Har nog inte riktigt smält det. Känns som om jag trots allt kommer hitta min jacka någonstans, fastän jag har letat. Tycker bara det är så konstigt att vi inte hörde om någon var inne?

Nej, nu släpper jag detta för en stund. Jag ska gå in och väcka Johanna. Nu är det shopping på stan som gäller!

Vill ha!



Jag vill ha/behöver nya skor. Varför finns det inte snygga och billiga, som dessa från forever21, i vanliga affärer? Skulle gärna vilja beställa hem, men är så osäker på storleken då jag är mellan 36/37. Suck.

090327


Min nya t-shirt och jeans från Tommy Hilfiger

Nu kom solen, lagom tills Johanna kommer om en timme. Perfekt! Man vill ju visa det bästa av Lund!

Min stora kärlek

Blir många täta inlägg ikväll, men jag har ju inte kunnat blogga på nästan två dygn och här händer grejer!

Jag har ju inte visat er min vackra sommarklännig som jag inhandlade igår!
Jag borde kanske inte köpt den, men det stod ju Malin skrivit över hela klänningen. Åh, midsommar!

Ni fattar ju...


Gårdagens outfit

Måste ju bara visa min "rockiga" outfit från igår. Tröjan och jeanstightsen lånade jag från Jennifer. På tal om tightsen, de kan varit de absolut skönaste jag någonsin haft på mig!! Jag måste erkänna att jag varit väldigt skeptisk till denna trend, men jag böjer mig. Imorgon ska de även hamna i min garderob!


Jeanstights, GinaTricot
Tisha, Åhléns
Halsband från Alessi, Tomas Sabo och H&M
Armband från H&M och Tomas Sabo

Gårdagskvällen

Kom på att jag ännu inte berättat om hur gårkvällen blev. Mitt internet har jag strejkat totalt idag! S U C K!
Vi hade i alla fall en riktigt trevlig kväll som började på lite fördrink med tilltugg at my place.


Emma, alltid lika taggad!

Sen åt vi en kalasgod middag på Avenue. jag valde entrecote med rödvindssås till huvudrätt och kardemummaparfait med annanas till efterrätt.


Carolin & Carl-Fredrik (haha sorry Carro, men var tvungen..)


Emma, jag & Fredrik


Jesper och Emma till bords


Mumsfilibaba!!


Rock on baby!

Hur resten av kvällen fortlöpte delar vi inte med oss av i bilder, men den rockade!


Vilken konstig dag!

Jag vaknade upp med att solen sken utanför fönstret, underbart! Att jag dessutom inte ens kände av att jag varit ute igår var ännu bättre. Framåt lunch vände dagen. Hel plötsligt gick solen i moln och jag fick reda på mindre roliga nyheter.

Men, dagen vände igen. Jag fick bra nyheter och dessutom åkte Carolin & jag till Ikea. Så nu har vi äntligen fått köpt soffbord och tv-bänk till vårat nya vardagsrum, underbart! Dessutom fick jag nyss ett glatt besked från skatteverket. Jag kommer med andra ord somna med ett leende på läpparna trots allt!


Så här såg jag ut idag

Nu är...

0d186e138de00a56074ebc0896e00345.png

Kolla varifrån!

Nu är jag på ikea och shoppar loss! Mitt internet är helt väck idag, så ledsen för den dåliga uppdateringen! Xoxo


Entrecote med...

0-6304ef3629c990ee49c1c08dbeb4612d.png

Kolla varifrån!

Entrecote med rödvinssås, lyx för en fattig student!


Kärlek vid första ögonkastet

Idag lyckades jag få med mig två fina saker hem från Nova. Den ena var t-shirten som ni fick smakprov på innan. Den andra, jag säger bara ååh.. Världens sötaste sommarklänning! Kändes som om jag höll i en påse med guld när jag gick hem, lovely! Ni får se den imorgon för nu är det dags för fest. Jag håller på och stylar mig rock-chic, för kvällens tema är rock. Oh yes!

Jennifer och...

71533e65565dfd17d15438e3c6a80d71.png

Kolla varifrån!

Jennifer och jag har visst samma smak :)


Tandem here we come!

Kom hem från skolan för ca 40 min sedan och har redan hunnit städa, mycket nöjd!
Ringde precis Jennifer och har bestämt en dejt med henn som inkluderar ett besök till Nova. Min plan är att även försöka lura henne till ett våffelställe. Jag bara måste ha en våffla!

Vi släppte förresten biljetterna till Tandem 2009 idag. De tog slut på 14 min, det ni!
För er som inte vet är Tandem så kan jag säga att det är en av de största studenttillställningarna här i Lund. Som ni kanske hör på namnet innebär det tandemcykling, från Götlaborg till Lund. Fredagen den 8e maj går kalaset av staplen. Då åker 20 bussar upp till Göteborg med varsin tandemcykel. Väl framme i Göteborg blir det lite av en folkfest och kanske även besök på Liseberg. Runt 18-tiden går startskottet och cykeltävlingen kan börja. Sedan cyklar vi alltså hela natten med diverse stopp för disco, mat och allmänt bra fest! Som ni förstår är detta något varje lundastudent vill vara med på! Det kommer blir sjukt kul!

Nej, nu måste jag skynda mig! Hoppas hoppas jag hittar något fint i klädväg! Och våfflor!

Love/M


Våffeldagen kommer med solsken

Yippie! Idag skiner solen när man går upp, me like.
Sen så är det även våffeldagen och det gör ju bara hela dagen ännu bättre. Mitt stora mission idag är att hitta en våffla eller åtminstone ett våffeljärn så jag kan få mig en våffla! Någon som vet var våfflor serveras i Lund denna dag?


Att det dessutom är INKA (Industriell Ekonomis Arbetsmarknadsdag) gör dagen ännu lite bättre. Jag ska passa på att prata med lite intressanta företag och snika till mig en och annan penna (och godis givetvis).

Hoppas solen skiner på er där hemma också!

Världens bästa P!

Vet inte om jag nämnt detta, men jag och P firade ett år förra veckan. Och vet ni vad jag fick då? Biljetter till U2 i sommar. Han är bara bäst! Dessvärre hade inte jag ens skaffat en present till honom, var ju precis efter tentorna (som om jag borde skylla på det). Så nu måste jag alltså komma på något riktigt fint att ge honom. Damn, var svårt!

Detta är till dig darling.


Min Johanna!

Pratade nyss med finaste Johanna i telefon, hon kommer hit på fredag! Åh, så roligt det ska bli! Vi pratar alldeles för sällan nu för tiden, så vi kommer ha mycket att prata ikapp.


Old times..

Nu ska jag planera lite lekar för morgondagens kickoff tänkte jag.
Någon med bra tips på lära-känna-lekar eller andra party-leker?

Snöstorm i Skåneland

Say what?
Imorse (för ca 1 timme sedan) vaknar jag och det fullkomligt öser ner snö. Är det inte April snart?
Nu verkar det visserligen avtagit lite, skönt! Tycker det är dags för solen att titta fram lite igen..

Idag står följande på schemat:
- Revision med sittande revisorer för sektionen (jag och en kille till ska ta över nästa år, så behöver lite kött på benen).
- Föreläsning 10-12
- Lunchföredrag med Agresso. Gratis lunch!!! Det gillar vi fattiga studenter
- Jobba med caset om Electrulux
- Städa inför phadder-kickoffen hos mig imorgon

Det känns som en ganska skön dag trots allt!

Host host

Jag har åkt på en dunderförkyldning. Attans! Fast jag är inte så förvånad, efter mitt tempo senaste veckan. Jag hade tänkt träna idag, men eftersom det river i halsen får jag hoppa det. Så jag tycker att jag förtjänar lite marängswiss istället. Så är det!

Helgen som varit..

Som sagt så har jag ju haft finbesök här i helgen utav Minna, Jonna & Sophie.
Efter vår mysdag på stan i lördags var det ju dags för lite fest.


Vi började med att styla oss riktigt snygga. Sophie fixade make-up.


Jonna fixade i köket (fast vi hjälptes åt allihop)


Sen blandades goda drinkar

Efter lite mys i soffan framför robinson var det dags för kvällens höjdpunkt, marängswiss!!
 
Kan vara världens bästa efterätt!

Efter lite påfyllning i drinkgalsen var vi redo för party


Så vi begav oss till M-Café, där temat för kvällen var Jet-Set!





Efter lite nattamat, läs marängswiss, somnade vi sedan gott!

Söndagen startade vi med brunch på ÖG's. För en gångs skull var jag där när stället öppnade och då var utbudet betydligt större än jag fått för mig, riktigt bra!

Så efter att tryckt i oss frallor, yoghurt, klyftpotatis, sallad, scones, äppelpaj, kladdkaka, cheescake, våfflor, frukt, ja allt.. så rullade vi ut på stan. Jag var ju tvungen att visa domkyrkan, Kulturen m.m. Hade faktiskt inte själv varit inne i Domkyrkan innan. Den är riktigt häftig! Vid ett-tiden var vi rätt så nöjda av vad Lund hade att erbjuda, så vi åkte mot Varberg!


Tack för en underbar helg!



Ny bikini

Måste bara visa min nya bikini som jag införskaffade i lördags, sjukt nöjd.
Nu är det bara att vänta på den nya kroppen också, damn. Varför kan man inte bara få vakna en morgon med en fit kropp? Att utesluta livets goda är ju inte ett alternativ!


Beach 2009, Here I come!

Goooooodmorning!

Finns inget bättre än att få vakna upp brevid min P, underbart! Har dessvärre lyckats dra på mig världens förkyldning, kanske inte helt otippat med mitt stressade schema senaste tiden.

Idag händer följande:
Kl.10       Bilfärd med Charlotte tillbaka till Lund
12.15      Vårterminsmöte
ca 15       Möte med Sexmästeriet
ca 16       Möte med Ivent

Sedan är det plugg plugg plugg. Har missat lektionerna både idag och i fredags. Dessutom ska vi lämna in vårt mekanik-projekt idag som ännu inte är klart. Ska försöka hinna med lite träning också..

Over and out!


Busy woman

Jaha, då befann jag mig i Halmstad efter en lite tripp om Varberg. Jag flänger runt ganska mycket känns det som, men det gillar vi!

Gårdagen blev jättetrevlig! Maten blev supergod och med ett bra sällskap har man ju alltid kul! Jetset-festen var dock inte riktigt som förväntat. Den blev ganska uppdelad eftersom det var många olika gäng där.

Idag har vi hunnit med brunch där vi åt tills vi spydde, ungefär. Sedan gjorde vi en liten Lunda-sightsing. Ett litet besök på Kulturen och Domkyrkan. Sedan bar det av mot Varberg, en mycket sömnig road-trip.

Nu har jag hunnit med en tur till Idrottshallen, hem till mina kusiner på fika, kolla in Jonna och Martins lägenhet, kolla in Emelies lägenhet och hälsat på Pontus föräldrar. Och nu är vi hos Pontus i Halmstad, skönt!

Ska försöka få pluggat lite med, like that's gonna happen..

Bilder får komma imorgon

Love M

Lund, watch out!

Snart smäller det! Flickorna anlände till ett inte alltför soligt Lund runt elva. Efter lite visning av lägenheten bar det ut på stan. Vi har nog gått igenom nästan varje affär, pust, men jag fick shoppat örhängen och en ny bikini :) Det blev även en lunch på Ebbas Skafferi, mys! Men stackars Minna fick inte sin Foccacia förrän  vi andra ätit upp. Hon skulle nämligen ha utan honung, vilket de givetvis glömde av.

Nu har vi haft lite mys i soffan och det är dags för styling inför kvällen!

Flickorna utanför mitt hus


Sophie & Minna på Ebbas


Jag och Jonna

Nu ska vi bli ännu lite snyggare!


Små kompisar?

Vad händer med mitt överkast? Det verkar ha krympt under natten! Hur jag än vänder och vrider på det så är det för kort på längden? Förstår ingenting... Det skulle kunna ha krympt i tvätten, men jag har ju haft på det på sängen efter att jag tvättat det. Då va det inte för litet! Mycket konstigt. Börjar nästan tro att här kommer fram små troll på natten, först mitt hår och nu detta?

Nu blir det i alla fall till att äta en liten frukost, fil medfullkornsflingor och skivad banan. Mums

Äntligen lördag!

Snart kommer Minna, Jonna och Sophie, yey! Innan dess tänkte jag hinna med lite handling och uppfräschning. Ska nog gå bra! Ligger i sängen nu och har precis vaknat, skönt att känna sig utvilad för en gångs skull!

Så dagens stora fråga är, Vad ska jag ha på mig ikväll?
Vi ska på en stor födelsedagsfest med tema Jetset. Funderar lite på denna outfit, modifierad;

Inte hetaste bilden, men jag bjuder på den
Men vad tycks om outfiten? Tillräckligt jetset?


Bra självdiciplin där

Precis hemkommen från en mycket mycket trevlig kväll! Verkar bli en sjukt nice grupp som ska jobba den 1a maj, jag ser redan fram emot detta! Kvällen bjöd på lite vindrickande hemma hos Charlotte med "mingel". Som tur är skulle inte ens hälften av gruppen ut ikväll (inte en enda av festmästarna), så jag kunde med gott samvete cykla hemåt för lite skönhetssömn. Jag vill ju verkligen vara utvilad imorgon när Minna, Jonna & Sophie kommer.

Nu ska jag äntligen få sova!

Saknar min P!!


Så här såg jag ut ikväll. Ungefär.

Festade jag ens igår?

Förstår ingenting, är hur pigg som helst idag! Efter cirka fyra timmars sömn. Hur går det ihop? Har varit riktigt effektiv idag. Jag har både fått tvättat och strykit. Dessutom har jag tillbringat tre timmar på stan med fika, ärenden på expen och lite shopping tillsammans med Carolin och hennes kompis Rebecka som är på besök. Mycket trevligt!

Nu tänkte jag fixa naglarna innan det är dags att svida om inför kvällen, oh god. What to wear?

Igår hade jag på mig det här förresten:


Kärlek/M

Vad är det för fel på mig?

Varför i hela friden ska jag vakna klockan tio när jag somande efter sex, och varför är jag inte trött? Det är inte helt okej! Jag vet ju att tröttheten kommer ikapp mig förr eller senare, så snälla låt mig få sova!

Solen skiner ju givetvis idag, inte riktigt läge! Jag behöver sova och tvätta (och plugga också egentligen). Förhoppningsvis skiner den hela dagen, så man kan njuta lite av den i eftermiddag! Och imorgon, imorgon vill jag ha sol! För då kommer mina kära vänner Minna, Jonna & Sophie hit, yippie! Jag längtar! Ska bli så kul att få träffa dem och äntligen få visa Lund, denna underbara stad! I lööv!

Världens bästa Minna & Jonna!


Min fina Sophie och jag. Sophie har varit borta alldeles för länge! Skönt att ha dig i Sverige igen!

Nu ska jag försöka sova, kanske kolla The Hills.

/M

What a night!

Eller kanske man ska säga morgon?

Kom precis hem från den sjukaste efterfesten jag varit på. Eller egentligen den galnaste sexan, men har ju aldrig varit på sexa innan. Vi jobbade på Kålles till cirka halv fyra, sen bar det hem till Magnus på Botulfs. Det bjöds på öl och sprit i mängder! Och vilken lägenhet! Den kunde varit världens finaste (sekelskifts med högt i tak, kakelugn), men denna var utformad för endast ett ändamål, FEST!! Det var rökmaskin, hög volym, ölfontäner och rökning inomhus, galet galet GALET! Jag kände att det var dags för hemgång när fötterna började värka, musikanläggningen pajade och min kropp var totalt genomdränkt av öl. Jag tog nog helt rätt beslut. Längtar efter sängen, och min P!! Hoppas på en låång sovmorgon imorgon innan det är dags för nästa fest, kickoff med Trädgårdsmästeriet. Låter kanske inte så spännande, men det handlar inte om trädgårdmästeri utan vi ska hålla i trädgårdsfesten den 1a maj, alltså grilla burges, servera öl m.m. Kommer bli riktigt roligt!

Nu är det dag för sömn!

Massor av kärlek/M

Värmeslag


Nu har jag städat klart hela lägenheten förutom mitt rum och jag är helt genomsvett!! Solen steker verkligen idag och in i lägenheten också, oh god! Tänkte passa på att visa lite bilder från lägenheten nu när den ändå är nystädad. Dessvärre är den lite av ett projekt just nu. Maya köpte två soffor (inte riktigt min smak, och dessutom två!!??) häromveckan. Vi hade pratat om att införskaffa en soffa när vi fixat tv och så, men det blev visst lite tidigare än beräknat. Innan tentaplugget givetvis, så vi har inte hunnit köpa soffbord, tv-bänk, kuddar och tavlor. Dessutom har vi ju som sagt inte hunnit fixa tv heller, så det är en lite provisorisk lösning, men jag hoppas jag snart kommer kunna visa det färdiga resultatet!


Halva köket


Andra halvan. Fotöljen ska bort, ev bytas mot Jennifers gamla vita.
Bordet ska eventuellt också bytas mot ett vitt smalare, dock ett senare projekt.

Ena soffan. Hyllan ska ev. bli vit och så ett soffbord framför denna.

Oj, nu rann klockan iväg, ska ju träffa Lisa alldeles strax.
Jag hinner inte visa mer, men får lägga upp resten av bilderna imorgon


Sofi 23 år!

Får inte glömma att gratulera min älskade vän Sofi som fyller år idag, GRATTIS!
Saknar dig väldigt mycket ska du veta! Får ta igen lite tid när jag kommer hem i påsk och även se till att planera någon liten tripp med tjejerna i sommar!

Love you my friend!

Från blond till morot

Oh my! Vad hände i natt? Mitt hår har blivit gult! Okej, visserligen var det lite gultonat igår, men inte så här mycket!!?!? Det måste varit små troll inne hos mig i natt eller något? Ser ut som om jag doppat håret i gul färg eller ätit alldeles för mycket morot. Not good! Jennifer, ta inte detta personligt! Jag gjorde det på eget bevåg! Kanske du kan slinga om mig på fredag..?

Well oh well, jag ska inte klaga. Vaknade vid sju imorse och har sedan dess varit på en låångpromenad och även hunnit sola, vilken härlig start! Nämnde jag att solen skiner? Och att det är varmt?! Det blir nog till att inviga skinnjackan idag i alla fall. Nice!

Idag står följande på schemat:

10-12        Företagsorganisation
                  Städa lägenheten inför helgens besök
15-17        Informationsmöte inför nollningen 09
16-04       Jobba på Kålles (nattklubb)
04-            Sexa (vilket innebär fest, för er som inte studerar)

Full rulle med andra ord. Jag ska även försöka hinna med en lite fika med Lisa! Måste prata ikapp lite :)

/M




Bedtime

Då var ännu en dag över. Var jättemysigt att träffa Jennifer och prata ikapp. Maten blev god, gjorde som sagt Kycklingwok med red curry och till det serverade jag ris.


Jennifer vid matbordet

Sen så blev det alltså slingning. Det var från början tänkt att Jennifer skulle göra slingor på mig, men sedan blev hon också sugen. Så det slutade alltså med slingning på henne också. Det blev riktigt fint! Mitt blev dock aningens aningens gult, men det åtgärdar jag förhoppningsvis med lite silvershampoo :)

Nu har jag precis sagt bye bye till min kära vän och det är dags att krypa till kojs.

Love/M

Back to blondie

Gah, jag blir så irriterad. Satt precis och knåpade ihop ett så fint blogginlägg. Så tänkte jag att jag skulle förhandsgranska, men när jag sedan skulle tillbaka till inlägget så försvann alltihop, say what?

Jaja, jag har i alla fall just kommit hem från skolan, efter en låång dag, 8-17. Var visserligen bara för idag, annars slutar jag 12 på onsdagar! Vi började med en ny kurs idag, företagsorganisation. Verkar jätteintressant, dock blir det nog lite mer plugg nu än under de senaste perioderna :/ Mycket inlämningsuppgifter med mera.

Snart kommer Jennifer hem til mig! Ska bli så roligt! Känns som om vi inte setts på evigheter, och det har vi inte heller. Jag tror bara vi har setts 2-3 gånger den här terminen, max. Det får bli ändring på det hädanefter! Har saknat henne så!


Jag ska laga lite thaimat till oss var det tänkt. Chicken Red Curry med ris, mumma. Sen så ska Jennifer slinga mitt hår, ska bli nice. Trivs visserligen superbra i den hårfärg jag har nu, men alltid roligt med lite förändring. Dessutom saknar jag mitt löshår som jag inte kan använda just nu. Känns ingen press Jennifer, but it better be good!

                        

Alltså, från brunett                                           till blondin!

Kanske inte ser ut som en så stor skillnad på bilderna, men det är det för mig. Punkt.Slut.

Goodmorning sunshine!

Godmorgon världen!

Idag tror jag det kan bli en bra dag, våren ligger nämligen i luften. Hoppas bara det inte blåser halv storm som det gjorde igår! Mitt enda problem i dessa "vårtider" är att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Jag är inte riktigt mentalt förebredd än. Köpte nya chinos för några veckor sen, men har liksom inga bra skor att använda till. Mina gamla keds är borta, så ett par nya skor, modell sneaker, är ett måste på nästa shoppingrunda!


Idag har jag på mig
- grå jeans, Fornarina
- Tunika, Zara
- Smycken från Alessi & Tomas Sabo

Nej, nu håller jag på att bli sen som vanligt till skolan. Funderar på om man vågar ha den nya skinnjackan idag eller om det kommer bli för kallt? Hmm.. solglasögon på iaf :)

So long!

Webbdesign, it's my shit!

Okej Carolin, nu är jag nog snart ikapp dig (not).. Är dock riktigt riktigt stolt över att jag listat ut en massa koder och lyckats styla om min blogg alldeles alldeles själv! Imorgon tror jag till och med att jag ska lyckas få in en header. Tänk sen efter att jag läst programmeringskursen nästa år, då kommer jag ju vara grymmare än grymmast på sånt här! Oh yes!

Nej, nu är det nog dags för lite skönhetssömn. Fast kanske blir det ett litet litet avsnitt av The Hills först... Börjar 08, med akademisk kvart, imorgon. Då är det Företagsorganisation som står på schemat. En ny kurs så det ska bli riktigt kul!

Natti!

New start!

Okej, jag vet att jag är sämst. Jag har kanske "omstartat" min bloggning lite för många gånger nu, men nu ska jag bli sjukt seriös, I promise!

Tänkte börja med en liten omstyling av sidan, men tror ni inte att det hänger sig precis när jag är mitt upp i. Så nu orkar jag inte igen, tar tag i det imorgon. Vi nöjer oss så här, för idag.

Tack.och.hej.leverpastej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0